3 x 3

De Stilte

Ze experimenteerden er al uitgebreid mee in het Internationaal Stiltefestival: 3 x 3. Toen te zien op bijzondere erfgoed locaties en sinds het seizoen 2016/2017 op school!

Bij 3×3 is het recept dat talentvolle makers in dans en muziek worden uitgedaagd om binnen een strak kader van 3 x 3 minuten, op een dansvloer van 3 x 3 meter, een voorstelling te creëren met één danser en één muzikant. Muziek en dans worden live uitgevoerd.

Tijdens de Dag van de Muziekvoorstelling wordt een nieuwe versie van 3 x 3 gespeeld door componist/muzikant Helene Jank en danseres Viviana Fabiano.

Uitvoerenden
Muziek – Helene Jank
Dans – Viviana Fabiano

Artistiek team
Choreograaf – Jenia Kasatkina
Composities – Helene Jank
Producent – de Stilte
Begeleid – Jack Timmermans

Over De Stilte
Dansgezelschap de Stilte richt zich speciaal op het ontwikkelen en uitvoeren van producties voor kinderen. We spelen honderden voorstellingen per jaar, zowel openbaar als voor schoolkinderen. Sinds de oprichting in 1994 groeiden we uit tot de best bezochte jeugdtheaterproducent van Nederland (2013). Breda is de thuisbasis van waaruit we nationaal en internationaal uitvliegen. Al meerdere keren is de Stilte uitgeroepen tot het meest internationaal bereisde dansgezelschap van het land. Educatie is een integraal onderdeel van onze activiteiten.