Ko met de Vlo

Lichtbende

Ko met de vlo, is een bizarre en spannende slapstick over een aandoenlijke zwerfhond die in een liefdevol gezin wordt opgenomen. Wat het gezin niet weet, is dat er in zijn vacht een familie vlooien verstopt zit… een terroriserende plaag voor het hele huishouden! Een geestig, ietwat absurd verhaal met een verrassende afloop.

LICHTBENDE maakt ‘lichtkunstvoorstellingen’. Betoverende verhalen met muziek, beeldende kunst en theater ‘live’ voor je ogen versmolten tot animatiefilm, op een groot scherm geprojecteerd met toverlantaarns. Een unieke belevenis voor jong en oud.

Ko met de Vlo is een familievoorstelling van 50 min. zonder woorden, voor iedereen van 4 tot 104.

Na de voorstelling volgt een korte demonstratie waarbij de kinderen al hun ‘hoe-doe-je-dat-vragen’ kunnen stellen. Naast workshops heeft Lichtbende voor scholen lesmateriaal beschikbaar.

Uitvoerenden
Marie Raemakers – spel
Rob Logister – spel
Rop Severien – spel
Helene Jank – muziek

Artistiek team
Marie Raemakers – concept, beelden, techniek, productie
Rob Logister – concept, beelden, techniek, productie
Helene Jank – muziekcompositie
Jeannette van Steen – eindregie

Over Lichtbende
LICHTBENDE smelt beeldende kunst, muziek en theater samen tot live animatie op een groot scherm. Met oude toverlantaarns en livemuziek maken ze met veel vakmanschap en liefde ‘lichtkunstvoorstellingen’. Betoverende verhalen zonder woorden, voor jong en oud. Na de voorstelling volgt een korte demonstratie waarbij de kinderen al hun ‘hoe doe je dat-vragen’ kunnen stellen.