De Maffe, Magische, Meesterlijke Maestro Eric Show met ……. Patatje Flamenco

Door Big Night

Voor iedereen van 8 jaar en ouder

Eric Robillard, bekend van de slagwerkers van Percossa, ontrafelt als Maestro Eric muzikale geheimen uit alle hoeken van de muziekwereld, zoals de Flamenco. Daarvoor moeten we naar de hete hoogvlaktes van Spanje, waar Maestro Eric de jongste held van de Flamenco ontmoet: de twaalfjarige Fabion Lisandro. Fabion  is klein van stuk, draagt een brilletje, is onhandig en bang, net als zijn hond Slome. Hij is vooral bang voor Diego, de grootste treiterkop van het hele dorp. Tot Fabion het geheim van de flamenco ontdekt. Vecht, stamp en klap mee met deze Spaanse superheld. Olé!

Big Night maakt voorstellingen waarbij makers en publiek uitgenodigd worden om mee te gaan op avontuur.
Zowel de ervaren theater bezoeker als diegene die voor het eerst de stap waagt in de wondere wereld die theater heet.
Niets is zeker. We gaan op zoek naar alles waar we bang voor zijn, alles waar we van houden en alles wat elke dag onze wereld op zijn kop zet.
Onze kersverse serie De Maffe, Magische, Meesterlijke Maestro Eric Show is een verrassende mengvorm van muziek, talkshow en theater.
Eerder maakten wij o.a de succesvolle voorstellingen De Gebroeders Kist, Tijgers op de Trap en De mooiste Jaren van ons Leven.
Big Night is een film- en theatercollectief van Margrith Vrenegoor/schrijver/regisseur, Peter Claassen/beeldmaker en Toek Numan/componist.

De Maestro Eric Show kan zowel in het theater als in de concertzaal gespeeld worden.

Team
Margrith Vrenegoor – script en regie
Peter Claassen – video
Eric Robillard, Helena Perez, Jürgen Rijkers – spel
Mikka Körner – licht
Miriam Duiker – productie