Praktisch

Doelgroep
Kinderen van 3 tot en met 6 jaar en hun (groot-)ouders.

Schoolvoorstelling
Beschikbaar als schoolvoorstelling voor de groepen 1 en 2.

Duur
25/30 minuten

Aantal spelers
2

Mogelijke locaties
Bij geschikte weersomstandigheden op het schoolplein. Bij minder mooi weer in speellokalen, gymzalen, buurtcentra, kerken en dergelijke. Beide opties zijn geheel coronaproof.

Buiten: enigszins besloten buitenlocaties (in overleg) waar het maximum aantal bezoekers gewaarborgd kan worden.

Binnen: speellokalen, gymzalen, buurtcentra, kerken en dergelijke.

Maximum aantal bezoekers
Openbaar: 40 personen (maximaal 15 volwassenen).
Schoolvoorstelling: 50 personen

Coronaproof
Voor deze voorstelling wordt het publieksaantal bewust laag gehouden zodat er voldoende ruimte is om afstand tot elkaar te bewaren en de voorstelling tóch goed te kunnen zien. De spelers houden 1,5 meter afstand in acht. Zowel tot elkaar, ook als theatraal concept, als tot het publiek.

Buiten: We verzoeken we ieder gezin een eigen picknickkleed mee te nemen waarop men kan plaatsnemen tijdens de voorstelling.
Op de speellocatie wordt een markering op de grond aangebracht waar het gezin/de groep kan plaatsnemen op hun kleed. Uiteraard op gepaste afstand van de andere kleden.

Binnen: Ook binnen zorgen we er voor, in samenwerking met de organiserende partij, dat alles helemaal veilig en volgens de huidige richtlijnen gebeurt. Zo worden volwassenen die samen geen gezin vormen 1,5 meter uit elkaar geplaatst en houden de musici 1,5 meter afstand van het publiek.

Kosten
Deze voorstelling kan geprogrammeerd worden door de gebruikelijke podia, maar het is ook mogelijk om zelf het initiatief te nemen om een voorstelling in uw buurt, tuin, school, camping, kerk, etc. te organiseren. Neemt u vooral even contact met ons op om te bespreken hoe dat praktisch en financieel gezien in zijn werk gaat.